Clash der Rode Duivels in Napels

Redactie
| 4 reacties
Clash der Rode Duivels in Napels
Foto: © SC

Vandaag staat er alweer topvoetbal op het programma. Het topweekend wordt afgesloten met een onvervalste kraker tussen twee Rode Duivels: Dries Mertens versus Radja Nainggolan.

Om 20.45 uur krijgt het topvoetbalweekend nog een lekker dessertje met Napoli - AS Roma. Voor beide teams is dat een levensbelangrijk duel. AS Roma droomt nog van de titel, maar dan is elk puntenverlies vanaf heden nefast om de kloof met Juventus niet te groot te laten worden.

Napoli van zijn kant kan met een overwinning druk zetten op de Romeinen wat betreft plek 2. Die plaats geeft recht op rechtstreekse deelname aan de Champions League.

En boven alles is het ook een gezellig duel voor ons Belgen: Dries Mertens en Radja Nainggolan mogen onderling uitmaken wie de keizer van Italië wordt voor minstens een dag.

Deze wedstrijden en ook enkele andere matchen uit verschillende andere competities zijn live en GRATIS te volgen via UNIBET TV. Wij geven jullie de mogelijkheid om de wedstrijd te bekijken - mis hem dus zeker niet. Schrijf je hier in!

Wie scoort in Napels?

Waag een gokje via Unibet. Als Dries Mertens de score kan openen, dan zorgt uw gratis bonus van 60 euro voor een bedrag van 420 euro! En als Nainggolan eerst scoort? 900 euro - Een aanrader! Zet dus in via UNIBET.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties