Leider Ajax geraakt niet voorbij Cambuur

Jordy Ferket
| 1 reacties

Ajax Amsterdam is er niet in geslaagd om de drie punten te pakken tegen SC Cambuur. De leider kwam wel op voorsprong, maar Martijn Barto zorgde voor een verrassend gelijkspel. Ondanks het gelijkspel blijft Ajax op kop staan in de Eredivisie.

De wedstrijd kom niet beter beginnen voor de Amsterdammers. Al na twee minuten bracht Siem De Jong zijn ploeg op voorsprong. 1-0 was ook de stand bij de rust. Maar tien minuten na de pauze kwam Cambuur al langszij. Martij Barto kopte een voorzet van Ritzmaier binnen. De wedstrijd eindigde uiteindelijk op 1-1.

Ajax blijft wel op kop in de Eredivisie. De voorsprong op eerste achtervolger Vitesse bedraagt zes punten. Cambuur staat momenteel elfde in de stand. Het staat wel maar zes punten boven hekkensluiter NEC.