Reactie Mpoku: "Stress? Standard gaat nog steeds aan de leiding"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 7 reacties
Mpoku: "Stress? Standard gaat nog steeds aan de leiding"
Foto: © SC

Standard stuurde gisteren KV Mechelen puntenloos naar huis. Nochtans duurde het tot diep in de tweede helft vooraleer de thuisfans konden juichen. "Maar we kunnen niet elke week het verschil in de openingsminuten maken", countert Paul-José Mpoku.

Cédric De Volder in Luik

Michy Batshuayi en Imoh Ezekiel bezorgden - met een vermelding voor een voortreffelijke Eiji Kawashima - Standard gisteren de volle buit tegen KV Mechelen. Malinois voetbalde nochtans lange tijd goed mee met de leider. Al kijkt Paul- José Mpoku vooral naar de overwinning.

"Het is normaal dat alles een beetje stroever verloopt na een interlandweek", aldus de flankaanvaller. "Zo'n midweekwedstrijd, gecombineerd met een reis, zit toch een beetje in de benen. Bovendien is het nooit gemakkelijk om tegen KV Mechelen te voetballen, hé."

"Hopelijk niet laatste keer dat onze doelman belangrijk is"

"Geduld is een schone deugd, vervolgt Mpoku. "We kunnen niet elke week het verschil in de openingsminuten maken. Uiteindelijk brak Michy de ban voor ons. Al verdient ook Kawa een pluim. Het is niet de eerste en hopelijk ook niet de laatste keer dat onze doelman belangrijk is."

Club liet punten liggen aan de Gaverbeek en RSC Anderlecht ging zelfs onderuit bij OH Leuven. "Maar we kijken enkel naar onzelf", besluit de speler van Jong België. "Of er stress in de troepen sloop na die twee nederlagen? Dat is helemaal niet nodig. Standard gaat nog steeds aan de leiding, hé."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties