Ronaldo dirigeert Real Madrid opnieuw naar koppositie

Timothy Collard
Timothy Collard
| 1 reacties
Ronaldo dirigeert Real Madrid opnieuw naar koppositie
Foto: © SC

Real Madrid heeft zich zondagavond niet laten verrassen door Levante. De troepen van Carlo Ancelotti klaarden de klus al bij al makkelijk en wippen in de stand zo opnieuw over stadsgenoot Atlético Madrid naar de koppositie.

Real Madrid zat al heel vroeg op rozen. Na elf minuten spelen schilderde Angel di Maria een hoekschop op het hoofd van Cristiano Ronaldo, die met een stevige nekslag voor het openingsdoelpunt zorgde.

Meteen na de pauze legde De Koninklijke de partij in een definitieve plooi. Ronaldo bediende de mee opgerukte Marcelo, die het leer buiten het bereik van Levante-doelman Navas plaatste met zijn rechter.

Opnieuw alleen leider

Rond het uur pakte David Navarro rood bij Levante en zo mochten de bezoekers alle hoop op een stunt opbergen. Als Karabelas tien minuten voor affluiten ook nog eens zijn eigen doelman verschalkte, mochten de boeken definitief toe.

Na deze relatief eenvoudige overwinning wipt Real in de stand opnieuw over Atlético Madrid naar de koppositie. Real telt 67 punten, Atlético 64 en de nummer drie Barcelona 63.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties