Ivan Leko kijkt met vertrouwen uit naar degradatietopper

bart ver elst
| 1 reacties
Ivan Leko kijkt met vertrouwen uit naar degradatietopper
Foto: © SC

Ivan Leko moet morgen met OH Leuven winnen op het veld van rode lantaarn Bergen, om kans te blijven maken op play-off 2. "Dat we zoveel supporters mee hebben wordt een extra motivatie."

Door Bart Ver Elst

De OHL-coach verwacht een heel open wedstrijd tegen Bergen, met twee ploegen die er vol voor willen gaan. "Ik denk dat het een open wedstrijd wordt, want beide ploegen moeten winnen. Ik heb gehoord dat Bergen liever tegen ons dan tegen Waasland-Beveren zou willen spelen. Zij zullen dus niet met een verjongd elftal aan de start komen, omdat ze spelers willen laten rusten."

"Voor ons wordt het een extra motivatie dat er bijna 1000 supporters meekomen vanuit Leuven. We moeten er voor zorgen dat we gewoon ons eigen spel spelen en met veel vertrouwen voetballen na de afgelopen twee weken."

"Winning flow zal blijven, ook bij play-off 3"

"We mogen niet van play-off 3 uitgaan, maar als het toch gebeurt dan moeten we dat gewoon winnen. Of onze winning flow dan weg zou zijn? Dat denk ik niet, nee. Extra druk hebben we niet, want tegen Anderlecht en Lierse moesten we ook winnen en we behaalden een mooie vier op zes."

De twee coaches die tegenover elkaar staan kennen elkaar goed: "Janevski en ik zijn goede vrienden. We zullen voor de wedstrijd nog wel tien minuutjes met elkaar spreken, maar liever niet over de tactiek van onze ploeg", zegt Leko al lachend. "Of we iets speciaals zullen doen als we ons weten te redden? Ik heb al iets in gedachten om te vieren, maar dat ga ik je nu nog niet vertellen", besluit Leko.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties