Peeters opgelucht na laatste partij: "We verdienen om in eerste te blijven"

Jordy Ferket
| 10 reacties
Peeters opgelucht na laatste partij: "We verdienen om in eerste te blijven"
Foto: © SC

Waasland-Beveren speelde thuis 1-1 gelijk tegen leider Standard Luik. Daardoor is het team zeker van een verlengd verblijf in de Jupiler Pro League. Coach Bob Peeters is natuurlijk tevreden.

“Iedereen werd wat nerveus de laatste weken, omdat OHL punten begon te pakken”, vertelde Peeters aan Sporza Radio. “Maar ik vertelde mijn spelers dat dat niet nodig was. Wij moesten gewoon onze job doen en dat deden we.”

“Op basis van de hele wedstrijd was het een verdiend puntje. De eerste helft durfden we vooruit voetballen en in de tweede helft werden we teruggedrukt. Maar dat is logisch. Dat was ook de bedoeling: kansen creëren vanuit de organisatie. Uiteindelijk bleven we goed overeind.”

"Iedereen werd wat nerveus de laatste weken, maar dat was niet nodig"

‘We verdienen zeker om in eerste klasse te blijven”, zei Peeters. “Zeker op basis van onze parcours verdienen we dat. Nu moeten we slechts vier gerichte versterkingen doen. Twintig nieuwe spelers is niet nodig.” Voor Peeters is het een opluchting na zijn slechte ervaring bij Gent. “Na dat ontslag had ik het heel moeilijk. Dus momenteel ben ik heel blij. Ik wist dat dit mogelijk was als de spelers maar mee wilden stappen in het verhaal. Dat is gelukt.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties