Henkens kijkt tevreden terug: "Het was een leerrijk seizoen voor mij"

Henkens kijkt tevreden terug: "Het was een leerrijk seizoen voor mij"
Foto: © SC

Volg SK Beveren nu via WhatsApp!

Waasland-Beveren verzekerde zich afgelopen weekend van een verlengd verblijf in eerste klasse. Door een punt te pakken tegen leider Standard dwong het team het succes zelf af. Middenvelder Robin Henkens kijkt uit naar play-off 2. "We trachten telkens te winnen."

“Dit is een onbeschrijflijk gevoel. Als je ziet vanwaar we komen, dan is dit ongelooflijk. Vanaf speeldag zes bengelen we onderaan en toch zijn we erin geslaagd 31 punten te verzamelen. Uiteindelijk is ons hoofddoel geslaagd en dat is het belangrijkste”, vertelde Henkens in Het Nieuwsblad.

“Ik ben best tevreden over mijn seizoen. Het klopt dat ik even in een dipje zat rond de winterperiode, maar ik ging toen samen met de hele ploeg ten onder. Het was bovendien een leerrijk seizoen voor mij. Ik had nog nooit tegen de degradatie gevoetbald en weet nu wat dit betekent”, aldus de middenvelder van Waasland-Beveren.

“Als je ziet vanwaar we komen, dan is dit ongelooflijk”

Hij kijkt alvast uit naar play-off 2. “We vatten die aan zoals de vorige wedstrijden. We trachten telkens te winnen en zien dan wel waar we uitkomen. Laat ons nu maar eerst even feesten”, besloot Henkens.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties