Wat doen de grote drie in Spanje?

Redactie
| 2 reacties
Wat doen de grote drie in Spanje?
Foto: © SC

Sinds dit weekend staan ze op een puntje van elkaar in de stand. Atlético Madrid, Real Madrid en Barcelona gaan stilaan de laatste rechte lijn in op zoek naar een titel. Elke misstap wordt cash betaald. Wat zie jij vanavond gebeuren?

Barcelona mag de avond openen om 20 uur tegen Celta de Vigo. Die grijze middenmoter zou op papier geen enkel probleem mogen zijn voor Messi, Neymar & co. Bovendien heeft de 3-4 in Madrid het vertrouwen een grote boost gegeven en de titeldromen weer aangewakkerd.

Om 22.00 uur is het de beurt aan beide Madrileense clubs. Atlético speelt thuis tegen Granada, Real moet op het veld van Sevilla - ploeg in vorm met 15 op 15 - nieuw puntenverlies zien te vermijden.

Deze wedstrijden en ook enkele andere matchen uit verschillende andere competities zijn live en GRATIS te volgen via UNIBET TV. Wij geven jullie de mogelijkheid om de wedstrijd te bekijken - mis hem dus zeker niet. Schrijf je hier in!

Kan Sevilla stunten?

Waag een gokje via Unibet. Kan Sevilla stunten? Zoja, dan zorgt uw gratis bonus van 60 euro voor een bedrag van 450 euro! Een gelijkspel kan zelfs nog 270 euro opleveren - Een aanrader! Zet dus in via UNIBET.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties