Reactie De Pauw: "Ook onze tweede doelstelling waarmaken"

Tamara Vereecken
| 0 reacties
De Pauw: "Ook onze tweede doelstelling waarmaken"
Foto: © SC

Club Brugge stuurde Lokeren vrijdagavond terug huiswaarts met kurkdroge 5-1 cijfers. Nill De Pauw, die pas diep in de tweede helft mocht invallen, was verrast door dat resultaat. "Dit had niemand verwacht," zei hij.

“Vorige week waren we nog kampioenen, tegen Club verloren we met 5-1. Het kan snel gaan, maar het is nu wel aan ons om dit weer snel om te keren.” De Pauw vindt niet dat Lokeren op z’n lauweren kan rusten na de bekerwinst. “Ons Europees ticket is binnen, dat was inderdaad de doelstelling. Maar onze tweede doelstelling was zoveel mogelijk wedstrijden te winnen in play-off 1 en dat moeten we toch ook waarmaken.”

"Volgende wedstrijden moeten we punten pakken"

Al was dat vrijdagavond geen eenvoudige klus tegen een heel sterk Club Brugge. “Of we tegen de kampioen gespeeld hebben, zal nog moeten blijken. Ik vond ze in elk geval wel enorm goed, heel efficiënt en dat is in deze fase van de competitie ontzettend belangrijk.”

De komende weken ziet De Pauw meer mogelijkheden. “We krijgen nu Genk en Anderlecht thuis, dan moeten we sowieso punten halen, alleen al voor ons zelfvertrouwen. Als we nu een goede match kunnen spelen, dan komt het wel goed.”

Nill De Pauw stond zoals aangekondigd niet in de basis tegen Club Brugge, maar zat met gemengde gevoelens op de bank. “De rust deed me op zich wel goed maar als je 5-1 verliest, wil je liefst van al gewoon spelen en mee vechten om toch een resultaat te halen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties