Ogunjimi schakelt advocaat in voor transfer naar Stromsgodset

Nicola Cantoro
| 6 reacties
Ogunjimi schakelt advocaat in voor transfer naar Stromsgodset
Foto: © Photonews

Marvin Ogunjimi stond op het punt om een contract te tekenen bij het Noorse Stromsgodset, maar de transfer sprong nog af omdat Mallorca, de ploeg waarbij Ogunjimi nog onder contract ligt, hem niet wil laten gaan. "Vanaf juli wil ik wel spelen voor Strømsgodset."

Na het vertrek bij OH Leuven, waar Ogunjimi nooit zijn niveau van weleer kon terughalen, ging de gewezen Rode Duivel op proef bij de Amerikaanse club New England Revolution. Toch leek zijn toekomst daar niet te liggen. Ogunjimi leek dan op weg naar Stromsgodset, maar toen lag zijn ploeg Mallorca hem dwars.

"Ik heb mensen in vertrouwen genomen om mijn contract bij Mallorca te laten ontbinden, maar achter mijn rug blijken ze daar geld voor gevraagd te hebben. Terwijl ik geen geld vraag, ik wil alleen weg", zegt Ogunjimi in Gazet van Antwerpen.

Door alle heisa heeft Ogunjimi een advocaat op de zaak gezet. "Het is heel vervelend. Ik sta te popelen om te vlammen bij de Noorse club, maar ik mag pas spelen vanaf juli", zegt Ogunjimi.

"De roddels hebben me veel schade berokkend"

Bij de Noren vindt de ex-Rode Duivel zijn vertrouwen opnieuw terug. “Vorige week viel ik in in een oefenduel en zorgde ik voor twee goals en een assist. Ze zien me als een echte versterking en ik kan me hier intussen klaarstomen voor een nieuwe start."

Strømsgodset is kampioen geworden en speelt voorronde in de Champions League. "Er wordt leuk, aanvallend voetbal gespeeld. In enkele dagen heb ik het plezier in het voetbal teruggevonden."

Ogunjimi wil nu de donkere periode van bij Mallorca, OHL en Beerschot achter zich laten. “Zo werd gezegd dat ik de rotte appel was bij OHL. Allemaal leugens, verspreid door mensen die iets tegen me hadden. Die roddels hebben me veel schade berokkend."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties