Luchthaven Schiphol verwent Rode Duivels-fans

Nicola Cantoro
| 2 reacties
Luchthaven Schiphol verwent Rode Duivels-fans
Foto: © SC

Op het WK in Brazilië staat misschien op een bepaald ogenblik de 'Derby der Lage Landen' op het programma. Ook bij onze noorderburen neemt de Oranje-gekte stilaan weer toe. Het wordt hoe dan ook een sportieve rivaliteit en de luchthaven Amsterdam Airport Schiphol speelt hier graag op in.

Elke Belgische supporter die vanuit de Nederlandse luchthaven vertrekt, krijgt een verrassingspakket. Iedere Belg die tussen 1 juni en 15 juni 2014 vertrekt vanuit Schiphol kan zo een verrassingspakket aanvragen. Schiphol verwent de supporters met volgende leuke items: een shoppingbon van 10 euro voor de See Buy Fly winkels, een bon van 7,50 euro voor een versnapering naar keuze in de Dutch Bar & Kitchen op de Holland Boulevard, het interessante Schiphol paspoort en 25% korting op de Schiphol Smart Parking of de Schiphol Park & Travel Parking (lang parkeren).

Daarenboven biedt Schiphol nog talrijke extra voordelen aan, zoals een gratis bezoek aan het Rijksmuseum Amsterdam Airport, een boek lenen van de Airport Library,genieten van de Bols Jenever Experience, 1 uur gratis internet en de kinderen kunnen genieten in het Kids Forest of de Babycare lounge. Meer informatie op www.schiphol.nl/verrassingspakket.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties