Lokeren klaar voor vervolg PO1: "Tonen dat we matchen naar onze hand kunnen zetten"

Lokeren klaar voor vervolg PO1: "Tonen dat we matchen naar onze hand kunnen zetten"
Foto: © SC

Lokeren staat dit weekend voor zijn tweede opdracht in play-off 1. Winnen tegen Genk doet het terug meespelen met de rest, bij verlies dreigt een bijrolletje. Rudi Cossey geeft alvast aan dat de Waaslanders niet van plan zijn om te gaan slabakken.

Door Aernout Van Lindt

"De euforie na het binnenrijven van de Beker viel wel te begrijpen", geeft de assistent van Peter Maes aan. "Maar dat is nu voorbij, de bekerfinale en onze prijs is binnen. Nu moeten we tonen dat we een waardige tegenstander zijn in de play-offs en zoveel mogelijk punten pakken. We hebben nog 9 wedstrijden om te laten zien wat we kunnen."

"Kampioen spelen niet de ambitie"

In play-off 1 gaat het om de prijzen, weet Cossey: "We hebben het kleinste budget van de ploegen in play-off 1, dus we moeten realistisch blijven. Kampioen spelen is niet de ambitie die wij moeten hebben. Winnen van Genk is wel een manier om aansluiting te maken met de top-4 en in ieder geval om hen achter ons te houden."

"We hebben nog 9 wedstrijden om zoveel mogelijk te winnen. We zijn niet bezig met een klassering, maar we willen de punten thuishouden. Zeker thuis willen we goed voetbal op de mat brengen en aan ons publiek tonen dat we matchen naar onze hand kunnen zetten. We gaan er het maximale uithalen, daarvoor hebben de spelers voldoende eer naar zichzelf en de supporters toe."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties