Reactie Ruytinx: "Wij zijn de grote overwinnaars"

Ruytinx: "Wij zijn de grote overwinnaars"
Foto: © Photonews

OH Leuven ging in de slotfase op Bergen met een belangrijk punt lopen. Het was deze keer niet Bjorn Ruytinx die voor de belangrijke treffer zorgde, maar daar was hij niet minder blij om.

Ruytinx moest op de bank beginnen en kreeg slechts tien minuutjes van Ivan Leko. "Slim van de trainer", zei Ruytinx daarover. "Ik heb negen gele kaarten en ik had de voorbije weken toch wat last van mijn adductoren. Daardoor kon ik weinig trainen. Het is goed gezien om me dan toch wat op de bank te houden. En ik ben even blij met dit punt. Het doel is om Leuven in eerste te houden. Of ik volgende week de beslissing mee ga forceren op het veld? Dat zien we wel. Ik leg me neer bij de beslissingen van de trainer. Ik ben even content met tien minuten en de winst."

Het was geen grootse wedstrijd, maar dat was ook te verwachten. "Ik denk dat het een gesloten match was. Maar qua kansen was het wel in evenwicht en dus is dit een billijk gelijkspel. Maar we hebben hier vandaag wel mentaal een tikje uitgedeeld. Wij zijn de grote overwinnaars van deze match", vond Ruytinx.

"Ik ga tot de laatste snik alles geven voor deze club"

'El Toro' vertrekt volgend seizoen, maar wil wel in schoonheid afscheid nemen. "Minstens de eindronde met de tweedeklassers spelen? Nee, minstens die eindronde winnen. Ik heb mijn keuze gemaakt, maar ik wil wel langs de grote poort vertrekken. Ik ga tot mijn laatste snik alles geven voor deze club."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 3

Nieuwste reacties