Wie haalde het team van de week?

Timothy Collard
Timothy Collard
| 28 reacties
Wie haalde het team van de week?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De tweede speeldag in de play-offs ligt alweer achter ons en ook deze week stelt Voetbalkrant.com het Team van de Week samen. Ontdek hieronder snel welke spelers dit weekend indruk konden maken.

Het is niet de eerste keer dat Didier Ovono onder de lat staat in ons Team van de Week. Maar de doelman uit Gabon deed het ook dit weekend weer voortreffelijk. De sluitpost van KV Oostende hield zijn netten schoon tegen Waasland-Beveren en steekt daardoor onder meer Laszlo Köteles de loef af.

Achterin drie spelers: Steve Colpaert, Sébastien Dewaest en Bram Nuytinck. Colpaert stak Michy Batshuayi en Imoh Ezekiel 90 minuten lang in zijn zak, terwijl Nuytinck het goed deed tegen Club Brugge. Dewaest tot slot, scoorde zijn tweede goal in evenveel weken en bezorgde Charleroi daardoor een punt.

Een druk bevolkt middenveld met Cheikhou Kouyaté, Sven Kums, Olafur Skulason, Andy Najar en Ayanda Patosi. Kouyaté bewees dat Anderlecht geen nieuwe ‘6’ nodig heeft, want dat hij die positie perfect kan invullen.

Kums en Skulason waren beresterk tegen Standard, terwijl Najar en Patosi het dan weer prima deden vanop hun flank. De vleugelverdedigers van Club Brugge en KRC Genk hadden hun handen meer dan vol met de twee technisch vaardige jongens.

Voorin twee spitsen: Goh Bi Cyriac en Idrissa Sylla. Eindelijk zagen we nog eens de échte Cyriac aan het werk. Zoro haalde zijn niveau van bij Standard en legde twee ballen in het netje. Sylla was dan weer alomtegenwoordig tegen Standard: hij won zowat ieder duel en verraste Kawashima met een schot van buiten het strafschopgebied.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties