Reactie Coosemans scoorde te laat: "Verdiende op z'n minst een strafschop"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 7 reacties
Coosemans scoorde te laat: "Verdiende op z'n minst een strafschop"
Foto: © Photonews

Colin Coosemans scoorde gisteravond de gelijkmaker tegen AA Gent. De ref had echter de match bij het vertrek van de voorzet al afgefloten. Het feestje ging dus niet door voor de doelman die zijn laatste match van dit seizoen speelde voor de Leeuwen.

Sander De Graeve in Gent

De doelman van Waasland-Beveren voelde zich achteraf bestolen. "Ik had wel het gevoel dat hij al gefloten had, ik kreeg plots wel heel erg veel ruimte, maar wou het toch niet geloven. Volgens mij was het een kwestie van durven. Voor die fase trok Van Der Bruggen me al neer. Of hij (Lardot, nvdr.) het gezien heeft of niet, volgens mij durfde hij niet te fluiten."

Wanneer Van Der Bruggen Coosemans kruist in de mixed zone, wordt het even grappig. "Kijk, daar is hij! Vertel het hen maar, Hannes." Van Der Bruggen: "Ja, hij zei me dat hij ging scoren, dus pakte ik hem gewoon vast, hé (lacht)."

Lardot gebeten hond

Scheidsrechter Lardot was in beide kampen de gebeten hond. Volgens Coosemans hield hij zich ook bezig met onbenulligheden. "Als het welk liesbroekje je draagt voor de match al belangrijker wordt dan wat er op het veld gebeurt, dan weet je het al, hé." Toch vond Coosemans de Gentse zege verdiend. "Of we een gelijkspel verdienden, dat is een andere zaak. Het was alweer op het niveau van Play-off 2."

Het seizoen van Coosemans zit er overigens op. Kenny Steppe mag de laatste drie wedstrijden van Play-off 2 afwerken als dank voor zijn inzet. "Gezien de situatie kan ik het wel plaatsen", aldus Coosemans.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties