Club op volle sterkte, maar met dreigend geel gevaar naar Daknam

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 6 reacties
Club op volle sterkte, maar met dreigend geel gevaar naar Daknam
Foto: © Photonews

Club Brugge gaat morgen op bezoek bij Sporting Lokeren. De West-Vlamingen willen na het mislopen van de leidersplaats aanknopen met een overwinning. De lappenmand is dan wel leeg, maar er dreigt inmiddels nieuw gevaar.

Cédric De Volder in Oostende

Club Brugge gaat morgenavond op bezoek bij Sporting Lokeren. Michel Preud'homme heeft alvast weinig puzzelwerk voor de boeg en kiest hoogstwaarschijnlijk voor dezelfde namen die afgelopen zondag tegen Standard voor de leiding streden. "Enkel Victor Vazquez had deze week opnieuw een pak last. Maar dat is natuurlijk ingecalculeerd, hé."

Dat betekent dat Brandon Mechele wellicht opnieuw op de bank zit. "Maar Brandon is nog steeds enorm belangrijk voor de ploeg", gaat de Luikenaar verder op de wekelijkse persbabbel. "Ik heb momenteel drie evenwaardige centrale verdedigers (ook Bjorn Engels en Oscar Duarte, nvdr.) voorhanden. Ik denk dat die jongens dit seizoen allemaal evenveel hebben gespeeld. Op dat vlak zitten de automatismen dus wel goed."

In slechtste geval die jongens één wedstrijdje kwijt

De lappenmand mag - op de langdurig geblesseerden na - dan wel leeg zijn, maar er dreigt al nieuw gevaar voor Club. Mechele, Jesper Jorgensen, Tom De Sutter en Lior Refaelov staan immers met vier gele kaarten achter hun naam. "Ik geef hen echter geen speciale opdracht mee", besluit Preud'homme. 'Het is te laat op het seizoen om te beginnen rekenen. En trouwens, het valt allemaal wel mee. In het slechtste geval zijn we die jongens één wedstrijdje kwijt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties