Reactie Gorius: "Vossen niet afrekenen op één match"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 2 reacties
Gorius: "Vossen niet afrekenen op één match"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Racing Genk stond de laatste weken op uit de doden met de zege tegen Anderlecht en het gelijkspel op Zulte Waregem. Voor Europees voetbal komt die eindsprint normaal gezien te laat, maar Julien Gorius ziet andere doelstellingen. Hij zag ook dat er meer inzat tegen Essevee.

Sander De Graeve in Waregem

"We tonen elke week dat er nog iets van willen maken", aldus de middenvelder. "We moeten absoluut eindigen met een positieve noot. Zo kunnen we met een beter gevoel naar het volgende seizoen toewerken. Als we intussen nog wat andere ploegen in play-off 1 kunnen ambeteren, dan is dat mooi meegenomen."

"Toch teleurgesteld"

Het eergevoel speelt bij Genk. "We mogen echt niet eindigen op het elan van de laatste drie maanden, dat kan gewoon niet." In Waregem vochten de Limburgers alvast voor elke bal. "Het was pittig, maar van beide kanten. Volgens mij was het een spektakel voor de neutrale toeschouwers."

Toch gingen de Genk-spelers wat teleurgesteld naar huis. "We zijn wat teleurgesteld over het resultaat. Wij hadden meer kansen, zowel in de eerste als de tweede helft. We konden een gat slaan, maar dat hebben we niet gedaan." Vooral Jelle Vossen miste een pak kansen. "Jelle heeft al zoveel gescoord voor ons. We mogen hem echt niet afrekenen op één match."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties