Reactie Westerlo-captain Geudens: "Leuk om op het einde het grote lot te pakken"

Tamara Vereecken
| 1 reacties
Westerlo-captain Geudens: "Leuk om op het einde het grote lot te pakken"
Foto: © Photonews

Kevin Geudens was heel blij dat hij gisteren met z'n ploeg de titel kon vieren in tweede klasse. Door de promotie keert hij na twee jaar afwezigheid ook terug naar het hoogste niveau.

Kevin Geudens, aanvoerder bij Westerlo, was blij maar vooral ook opgelucht na het laatste fluitsignaal. “Ik had voor de match gezegd dat het ons wel zou lukken, maar ik ben nu toch opgelucht dat het echt zo is. Dit is een bekroning voor heel het seizoen. We hebben het hele jaar bovenaan gestaan, dan is het wel leuk om op het einde het groot lot te pakken.”

En nu terug naar eerste klasse? “Ja, super toch! Dit is voor mij echt een droom, terug op de velden waar ik zo lang heb gespeeld, heel fijn.” Geudens speelde namelijk 6 jaar bij KV Mechelen en heeft dus al heel wat ervaring op het hoogste niveau.

Over wat er zondagavond nog allemaal zou gebeuren, had de captain nog niet teveel nagedacht. “Geen idee eigenlijk. In elk geval is dit iets wat we goed moeten vieren met het team en met onze fantastische supporters. Wat we gaan doen, weet ik nog niet – ik weet wel al zeker dat ik een lange nacht tegemoet ga. (lacht),” aldus Geudens gisteravond.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties