Hoefkens: "Oostende is een club die bij mij past"

Mattias Verhaeghe
| 11 reacties
Hoefkens: "Oostende is een club die bij mij past"
Foto: © Photonews

De transfer van Carl Hoefkens van Lierse naar Oostende is sinds vandaag officieel. De verdediger is in de wolken met zijn nieuwe club.

“Ik ben heel gelukkig met mijn transfer naar Oostende. Het is een ploeg die bij mij past. Iedereen werkt er heel hard en er is veel ambitie. Ik heb al enkele wedstrijden van hen gevolgd dit seizoen en er is altijd een leuke sfeer tijdens hun wedstrijden. Ze koppelen hun ambitie aan een familiale sfeer en dat kom je niet veel meer tegen in het voetbal. Ik voelde mij meteen op mijn gemak”, vertelt Hoefkens aan Voetbalkrant.com.

Over de ambities voor volgend seizoen kon Hoefkens nog niet veel zeggen. “De ambities voor volgend jaar moeten nog duidelijk worden. Je mag niet vergeten dat het huidige seizoen nog volop aan de gang is voor Oostende. Ze hebben al veel getoond en zijn zelfs nog in de running voor de eindzege in play-off 2. Daarna zal er dan gewerkt worden naar volgend seizoen toe. Het is duidelijk dat het een heel goede ploeg is en dat er volgend seizoen veel mogelijk is.”

Mix tussen ervaring en jongeren

Met Hoefkens, Coulibaly en Ruytinx trok Oostende al heel wat ervaring aan. “Toch kan er een ideale mix komen tussen jongere en ervaren spelers. Er lopen veel goede jongeren rond in Oostende. Dus het kan zeker. Kijk maar naar Germinal Ekeren vroeger. Toen hebben we met een klein budget heel wat mooie resultaten neergezet. Er was toen ook een perfecte mix tussen ervaren spelers en jongeren, met onder andere Radzinski”, aldus een gelukkige Hoefkens.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties