Volgende week woensdag Flame Time in Leuven, fakkel vandaag aangestoken

Volgende week woensdag Flame Time in Leuven, fakkel vandaag aangestoken
Foto: © SC

Volgende week woensdag staat de Derby der Lage Landen op het programma bij de vrouwen. Inzet: plek 2 in de WK-kwalificatiegroep. Kom onze Red Flames aanvuren aan Den Dreef in deze levensbelangrijke wedstrijd. Vandaag werd een promocampagne op gang geschoten in de Leuvense faculteiten.

Leuven, it's Flame Time. Dat is de duidelijke boodschap die de Belgian Red Flames willen meegeven in hun opdracht om Den Dreef vol te krijgen voor het duel tegen Nederland. Het wil meer dan 4000 supporters naar de match lokken.

Daarom gaat het rond in de Leuvense faculteiten - die voor de gelegenheid fakkelteiten worden genoemd. Zij gaan elk een dag de Belgische vlam van de Red Flames bewaken. Vanavond staken Elodie Ouedraogo en bondscoach Ives Serneels de vlam in Leuven aan bij de Ekonomica. Morgen gaat het naar Medica, donderdag Politica en vrijdag Babylon. Volgende week maandag en dinsdag sluiten Appoloon en VRG de rij, woensdag is er dan de match tegen Nederland.

En u kan daar bij zijn voor de luttele prijs van 5 euro voor een ticket. 1895-leden kunnen tot en met zondag 4 mei zelfs genieten van de 1+1-regel en twee tickets bekomen voor 5 euro via hun clubverantwoordelijk. Mis het dus niet, want het is - zoals Red Flames Wullaert en Biesmans op de affiche aankondigen - Flame Time!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Wereldkampioenschap

Nieuwste reacties