"Zou belachelijk zijn om Januzaj er nu niet bij te pakken"

"Zou belachelijk zijn om Januzaj er nu niet bij te pakken"
Foto: © Photonews

Adnan Januzaj heeft nog maar net zijn keuze voor België bekendgemaakt of hij zit al in de preselectie voor het WK. Een logische keuze volgens Jan Ceulemans, al laat hij ook nog open of hij mee moet naar Brazilië of niet...

Wilmots liet in de kranten weten dat hij Januzaj meeneemt op de WK-stage. "Een logische beslissing toch", zegt Jan Ceulemans aan Voetbalkrant.com. "Je hebt een jaar zitten zeggen hoe goed die jongen wel is en hoe graag je hem bij België wil hebben. Dan moet je hem ook zo snel mogelijk 'Belg maken', vind ik. En het is een goede voetballer, dat staat buiten kijf. Hij kan de Rode Duivels zeker iets bijbrengen."

Zo'n talent mag je niet laten ontsnappen

Dat het te vroeg is en dat hij de laatste tijd weinig speelt, zijn voor Ceulemans geen redenen om hem niet te selecteren. "Het zou zelfs belachelijk zijn om hem er nu niet bij te nemen. Zo'n talent mag je niet laten ontsnappen. Wilmots weet wat hij doet. Hij zal wel een goed gesprek met hem gehad hebben."

Al lieten sommige Rode Duivels al doorschijnen dat Januzaj het nu nog niet verdient om mee te gaan. Dat was alvast de mening van Kevin Mirallas. Gaat dat niet voor wrevel zorgen? "Maar Wilmots heeft geen garanties gegeven en we zijn bijlange zo ver nog niet. Er gaan er nog afvallen hoor en dan is het goed dat je Januzaj achter de hand hebt", aldus Ceulemans. (JW)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties