Tottenham zonder Belgen roemloos onderuit in burenduel

Diederik Geypen
| 1 reacties

Tottenham heeft de 37e speeldag in de Premier League met een nederlaag geopend. The Spurs - waar onze drie landgenoten geblesseerd moesten afhaken - gingen met 2-0 onderuit in de Londense derby bij West Ham United.

Het werd geen prettige namiddag voor de bezoekers. Nog voor het half uur werd de Fransman Kaboul met rood van het veld gestuurd. Of de miserie nog niet compleet was kopte Kane twee minuten later het leer in eigen doel.

Tottenham kon zich maar moeilijk over deze klap heenzetten en net voor de rust keek het zelfs tegen een dubbele achterstand aan. Downing krulde de bal - door de opengaande muur - voorbij doelwachter Lloris. In het tweede bedrijf slaagden de troepen van Tim Sherwood er niet meer in de bakens te verzetten.