Overzicht oefeninterlands: wereldgoal en zege voor Engeland, Spanje wint moeizaam

Mattias Verhaeghe
| 2 reacties

De laatste rechte lijn richting Brazilië is ingezet. De WK-gangers willen de laatste voorbereidingen treffen in oefeninterlands. Hieronder kan je een overzichtje vinden van de vanavond gespeelde wedstrijden.

Engeland won vrij gemakkelijk van Peru. Liverpool-aanvaller Daniel Sturridge opende de score na een half uur met een prachtig doelpunt. Hij krulde de bal van ver in doel. In de tweede helft zorgden Gary Cahill en Phil Jagielka voor de 3-0-eindstand.

Spanje versloeg dan weer Bolivia met 2-0. Het moest wel wachten tot in de tweede helft op het openingsdoelpunt. Fernando Torres schoot de Spanjaarden op voorsprong vanop de strafschopstip. In de 84e minuut legde Andres Iniesta de eindstand vast.

Ook Zwitserland trekt naar het WK. Zij wonnen hun wedstrijd tegen Jamaica met 1-0. De Zwitsers hadden het niet gemakkelijk en invaller Josip Drmic zorgde pas in de 84e minuut voor het enige doelpunt van de wedstrijd.