Won jij die unieke 3D-voetballamp?

Won jij die unieke 3D-voetballamp?
Foto: © SC

Het WK voetbal komt steeds dichterbij en dus had Gizzys een geweldig leuk item om dat op te fleuren voor de hand: een 3D-voetballamp. Bij ons kon u drie exemplaren winnen. Nu zijn de winnaars van dit exclusief cadeau bekend.

Of het nu gaat om mee naar het voetbal te kijken, dan wel om de kleine kinderen tijdens deze donkere nachten in hun kamer zoet te houden: de 3D-voetballamp kan het allemaal. Deze decoratieve 3D voetballamp is, naast een passend item in de kamer van elke voetbalsupporter, namelijk ook een geruststellende nachtlamp voor de allerkleinsten. Met een simpele klik van de schakelaar geeft een rustgevende gloed het nodige licht voor nachtelijke verschoningsrituelen of voedingen en houdt het licht de nodige spoken en geesten op afstand.

Geen stopcontact nodig

Deze 3D-voetballamp brengt meteen de juiste voetbalsfeer in elke kamer. De lamp ziet er super cool uit, zowel aan als uit en heeft het formaat van een echte voetbal! Sta versteld van het fantastische design van dit 3D Deco Light op batterijen. De lamp is immers snoerloos, heeft geen stopcontact nodig en kan dus overal opgehangen worden. Het item maakt gebruik van uiterst zuinige LED lampen. De voetballamp is dus niet enkel cool om naar te kijken, maar ook ‘cool’ en vooral veilig om aan te raken, gezien de LED lampjes nooit oververhit raken. Een uiterst geschikt en veilig product voor alle speelkamers.

Wij gaven drie exemplaren weg van deze unieke lamp. De gelukkigen van dit iteam - met leuk scheurelement zijn:

Mireille Caestecker
Mike Schneider
Jerry Van Den Broeck

Niet gewonnen? Niet getreurd, de 3D Soccer Light is ook verkrijgbaar in de winkels van Dreamland en online via www.gizzys.com

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties