Papa Hazard lost info over toekomst van Eden én Thorgan

Timothy Collard
Timothy Collard
| 43 reacties
Papa Hazard lost info over toekomst van Eden én Thorgan
Foto: © Photonews

Bij welke ploeg zijn Eden en Thorgan Hazard volgend seizoen te bewonderen? Het is een vraag waar we op dit moment nog geen antwoord op kunnen geven. Thierry Hazard, de vader van de twee middenvelders, sprak nu over de toekomst van zijn zonen.

Gisteren bereikte het gerucht ons dat PSG en Eden Hazard dichter naar elkaar zouden toegroeien. “Maar op dit moment speelt er niets”, aldus vader Thierry aan Sudinfo. “Ik lees vaak geruchten die nergens op slaan.”

Vader Hazard is nu voor het grootste deel de belangenbehartiger van de Chelsea-vedette. “Eden heeft me één ding gevraagd: dat hij zich nu helemaal mag concentreren op het WK. Tijdens de wereldbeker zal er dan ook geen nieuws zijn over zijn toekomst.”

Thorgan naar betere competitie dan de Belgische, op voorwaarde dat hij speelt

Meer duidelijkheid is er over Thorgan Hazard. “Ik heb José Mourinho en een delegatie van Chelsea ontmoet om het over de toekomst van Thorgan te hebben. Mourinho staat niet weigerachtig tegen een nieuwe uitleenbeurt, maar het moet wel in een hoger aangeschreven competitie dan de Belgische zijn.”

“Maar dat mag niet ten koste gaan van zijn ontwikkeling. Het is de bedoeling dat hij ook volgend seizoen minuten maakt. De Bundesliga is een mogelijkheid. Ideaal zou zijn dat hij de voorbereiding aanvangt bij zijn nieuwe club, maar in het voetbal weet je nooit.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties