Transfergeruchten van de dag: 11/06

Transfergeruchten van de dag: 11/06
Foto: © SC

Het seizoen zit er op en het WK is in zicht. Maar de clubs zijn druk bezig met het huiswerk voor de volgende voetbaljaargang. Welke spelers werden vandaag gelinkt aan een overgang? Of welke coaches staan op het punt om elders aan de slag te gaan.

Waasland-Beveren toont interesse in Senad Karahmet. De linksback van KV Mechelen is einde contract en heeft nog geen vergelijk behaald met het bestuur, wat er op wijst dat hij mag vertrekken.

Hoffenheim blijft aandringen voor Massimo Bruno. Het Anderlecht-bestuur wil zijn aanvaller echter niet voor een appel en een ei laten vertrekken en zette een serieus prijskaartje op zijn hoofd. Liefst willen ze Bruno ook nog een jaartje houden.

Uit Duitsland is er voldoende interesse voor Thomas Meunier. Schalke 04 bereidt volgens Kicker een concreet bod voor op de rechtsachter van Club Brugge.

West Ham wil Micah Richards weglokken bij Manchester City. Daar heeft de 25-jarige rechtsback geen basisplaats en hij wil constant spelen.

Suso Fernandez is gegeerd wild op de transfermarkt. Zowel Napoli, Fiorentina als AC Milan willen de 20-jarige Spanjaard weg halen bij Liverpool. 

Jackson Martinez, de aanvaller van FC Porto, staat in de belangstelling van Arsenal. Ook Carlos Vela lijkt op weg naar zijn ex-club.

AS Roma heeft naast Moussa Dembélé ook interesse in Yannick Ferreira-Carrasco. De jonge Belg staat nog onder contract bij AS Monaco, maar kan naar verluidt naar de Italiaanse topclub.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties