Rode Duivels over Duivelsgekte: "Willen fans groot feest bezorgen"

Robby Morren
Robby Morren
| 11 reacties
Rode Duivels over Duivelsgekte: "Willen fans groot feest bezorgen"
Foto: © Photonews

Volg België nu via WhatsApp!

De eerste match van de Belgen op het grote Braziliaanse voetbalfeest nadert met rasse schreden. De Duivelsgekte in België stijgt naar ongekende hoogtes. Hoe ervaren de spelers dit zelf?

Robby Morren en Sander De Graeve in Mogi das Cruzes

“Hier beleven we die gekte iets minder, maar we krijgen wel veel mee van het thuisfront. Het is prettig dat we ons kunnen focussen op dinsdag, zodat we hen opnieuw een groot feest kunnen geven. Op zich is het goed dat we er even tussenuit zijn", aldus Alderweireld.
 
“Het is hier voor ons uitstekend. We hebben meer rust dan in België, waar de duivelsgekte op een hoogtepunt is. Het is leuk dat veel mensen naar de trainingen komen kijken, maar soms is het ook goed om eens in alle rust te trainen en even vanonder die gekte uit te komen. De coach maakte een fantastische keuze om naar hier te komen.”
 
 
Dembele beseft dat het enthousiasme in België bijzonder groot is, maar wil vooral rustig blijven. “Hier en daar horen we wel wat er allemaal gebeurt in België. Iedereen weet dat het daar een gekkenhuis is en dat iedereen volop achter ons staat en dat iedereen heel erg meeleeft. Ik lees hier en daar wel wat op het internet, wij moeten ons op onze eigen dingen concentreren en dan hoop ik achteraf wel in detail te horen wat er allemaal is gebeurd.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties