Russen: "Belgen kunnen nog beter worden"

Caroline Tonnelier
| 8 reacties
Russen: "Belgen kunnen nog beter worden"
Foto: © Photonews

Voorlopig zijn de ogen van de Rode Duivels gericht op de wedstrijd tegen Algerije, maar daarna volgt met Rusland een zware dobber. De ploeg van Capello is ambitieus, maar legt de druk wel bij België.

Berezoetski, met zijn 31 een ervaren man in de verdediging, hoopt op de kwalificatie voor de volgende ronde. Anderzijds beseft hij dat zijn ploeg nog veel te bewijzen heeft. Rusland kon nog nooit veel bewijzen op een WK en hoopt nu beter te doen dan in 1994 en 2002.

"We willen om te beginnen al meer dan drie wedstrijden spelen. Wat daarna komt, dat zien we dan wel weer." Hij schuift België naar voren als favoriet voor de groepswinst. “Ze hebben een jonge ploeg boordevol kwaliteiten en kunnen nog beter worden."

"Capello is de enige echte ster. Zijn palmares spreekt voor zich"

Het is moeilijk om een ster aan te duiden in de Russische selectie. Alle geselecteerde spelers komen ook uit in de Russische competitie. Volgens Berezoetski is Capello dan ook de enige echte ster van het team. “Zijn palmares, dat hij in alle hoeken van Europa behaalde, spreekt voor zich."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties