Torres: "Spanje beter dan in 2010"

Torres: "Spanje beter dan in 2010"
Foto: Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Spanje kreeg in zijn openingswedstrijd van het WK een 5-1 pandoering om de oren tegen Oranje, maar het zelfvertrouwen lijkt niet aangetast. Althans niet bij Fernando Torres, die zelfs beweert dat Spanje beter is dan vier jaar geleden.

De spits wijst erop dat zijn team ook vier jaar geleden de openingswedstrijd verloor. Al was dat natuurlijk niet met dergelijke cijfers. Toch blijft Torres geloven in de sterkte van Spanje. “Er valt niets voor te zeggen dat deze ploeg zwakker is geworden, ik zeg zelfs dat het team veel sterker geworden is. Dat vertelde hij via de officiële kanalen van de FIFA.

Torres wil alleen maar vooruit kijken en de nederlaag tegen Nederland vergeten. “Psychologisch gezien zijn we voorbereid. Dit team is samen door mooie en moeilijke momenten gegaan. We weten waartoe we in staat zijn. Als we de volgende ronde willen bereiken, moeten we Chili verslaan. We moeten vanaf nu alle wedstrijden winnen. “Het was de schuld van de groep, niet van een speler. Deze groep heeft ons Europees kampioen en wereldkampioen gemaakt en deze groep wint of verliest in Brazilië.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties