Origi ambitieus: "Ik droom van een grotere competitie"

Robby Morren
Robby Morren
| 14 reacties
Origi ambitieus: "Ik droom van een grotere competitie"
Foto: © Photonews

Divock Origi maakte dinsdag zijn eerste WK-minuten vol. Het was een bijzondere belevenis voor de Oostendenaar die beide voeten stevig op de grond houdt, maar wel luidop droomt om de stap naar een grotere competitie te zetten.

Robby Morren in Mogi das Cruzes

“Het was een unieke ervaring om op het WK te spelen. De supporters waren magnifiek en hebben ons naar voren geschreeuwd, dat was voor mij nog een extra motivatie", aldus de aanvaller. “Het was ook speciaal dat de supporters die de wedstrijd in Hasselt volgden, mijn naam hebben gescandeerd.”

De supporters waren magnifiek

De carrière van Origi zou wel eens in een stroomversnelling kunnen geraken indien hij nog enkele goede prestaties op de WK-mat kan toveren. "Ik weet dat het WK een manier is om jezelf te tonen aan de ganse wereld, maar dat is niet de belangrijkste reden waarom ik hier ben. Ik probeer voor het team te spelen.”

Toch steekt de aanvaller van Lille niet onder stoelen of banken dat hij graag die stap hogerop wil zetten. “Iedereen droomt er natuurlijk van om in een grote competitie te spelen, ook ik. Ik zal hard werken om die droom te kunnen realiseren.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties