Krijgt Origi voorkeur op Lukaku? "Ik ben er klaar voor!"

Robby Morren
Robby Morren
| 28 reacties
Krijgt Origi voorkeur op Lukaku? "Ik ben er klaar voor!"
Foto: © Photonews

Divock Origi maakte indruk tijdens zijn twee invalbeurten op het WK. Romelu Lukaku kon dan weer niet overtuigen. De vraag dringt zich dan ook op: moet Origi starten tegen Zuid-Korea? "Ik ben er klaar voor", klinkt het zelfverzekerd bij de aanvaller van Lille.

Robby Morren in Mogi das Cruzes

“De coach heeft mij gezegd dat ik op deze manier verder moeten blijven werken. Ik hoop natuurlijk alle wedstrijden te mogen starten, maar de coach zal de beslissingen nemen en dus is het afwachten voor iedereen."

Origi kan alvast niet wachten om zijn naam in de basiself te lezen. “Ik denk dat ik met nog meer vertrouwen zal voetballen na mijn doelpunt, dat is normaal. Ik ga gewoon mijn spel blijven spelen. Nu ga ik misschien nog meer mijn verantwoordelijkheid moeten nemen, maar ik ben er klaar voor.”

Romelu zal hier sterker uitkomen

Origi ging ook de vragen over de reactie van de teleurgestelde Romelu Lukaku niet uit de weg. Die reageerde immers heel erg positief na de goal van zijn concurrent.

“Na de wedstrijd heeft Romelu mij omhelsd en was hij heel blij voor mij. Natuurlijk was hij zelf ontgoocheld. Het zou heel raar zijn als hij blij was, maar uiteindelijk was hij vooral blij met onze overwinning. Romelu is een topspeler en hij weet precies hoe hij moet zulke situaties moet omgaan. Ik denk dat hij hier sterker uit zal komen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties