Wilmots vreest Duitsland niet: "Waarom zou ik hen willen ontlopen?"

Robby Morren
Robby Morren
| 68 reacties
Wilmots vreest Duitsland niet: "Waarom zou ik hen willen ontlopen?"
Foto: © Photonews

De Rode Duivels hebben alle kaarten in handen om Duitsland te ontlopen, maar daar wil Marc Wilmots niets van weten. De bondscoach wuift het rekenwerk weg. "Waarom zou ik Duitsland willen ontlopen?"

Robby Morren in Mogi das Cruzes

“Na 2 matchen zijn we al gekwalificeerd. Of we nu eerste of tweede eindigen interesseert me weinig. We zullen tegen tegen Zuid-Korea spelen om te winnen.".

De veldheer is absoluut niet van plan om te gaan rekenen. “Tellen staat niet in mijn woordenboek. Er zal een elftal tussen de lijnen komen dat vol voor de overwinning gaat en probeert om 9 op 9 te halen.”

Wie waar eindigt in groep G interesseert me geen bal

“Ik ga me echt niet bezighouden met wie in groep G eerste of twee zal eindigen, dat interesseert me geen bal. Ik kijk naar mijn eigen team. We hebben 6 op 6."

“Ik kijk nooit naar wat anderen doen. Het moeilijkste is om uit de poule te geraken en daar zijn we nu al in geslaagd. Waarom zou ik Duitsland willen ontlopen? Als we verder willen geraken, zullen we toch tot het einde tegen sterke ploegen moeten spelen. Ik reken niet! Als we tegen Duitsland moeten spelen, is dat goed. Spelen we tegen een ander land, is dat voor mij ook goed.”

"Ik heb in de voorbereiding heel veel jongens speelgelegenheid gegeven opdat iedereen fit zou zijn. Wie speelt, maakt helemaal niks uit. Ik stel een elftal samen om zo ver mogelijk te geraken en tot dusver vallen de puzzelstukken op hun plaats.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties