Transfergeruchten van 10/07: Van Loo naar Griekenland?

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 30 reacties
Transfergeruchten van 10/07: Van Loo naar Griekenland?
Foto: © Photonews

Het seizoen zit erop en het WK is in volle gang. Maar de clubs zijn druk bezig met het huiswerk voor de volgende voetbaljaargang. Welke spelers werden vandaag gelinkt aan een overgang? Of welke coaches staan op het punt om elders aan de slag te gaan?

Gisteren werd Divock Origi al gespot in Liverpool, al werd hij volgens Engelse media nog niet medisch gescreend. Vandaag zou er meer nieuws betreffende een verhuis naar buiten komen. 

De kans is groot dat Liverool twee spelers tegelijk voorstelt. Ook Lazar Markovic staat weer een stapje dichter bij een transfer naar naar the Reds aangezien hij er vandaag zijn medische tests ondergaat.

Harlem Gnohéré mag weg bij Sporting Charleroi. De spits werd door de Zebra's vorig seizoen nog een half jaartje uitgeleend aan promovendus Moeskroen-Péruwelz.

Volgens Engelse media zou de overgang van Luis Suarez van Liverpool naar Barcelona komend weekend definitief afgerond worden. Zijn transferprijs bedraagt iets meer dan 70 miljoen euro.

Hugo Lloris (27) heeft zijn contract bij Tottenham met vijf seizoenen verlengd. Dat meldden the Spurs donderdagmorgen op de officiele webstek. 

Club-verdediger Oscar Duarte kan na zijn goede prestatie op het WK nog steeds rekenen op interesse van Palermo. Die club werd vorig seizoen kampioen in de serie B.

Anthony Van Loo zit momenteel zonder club, maar zou naar Griekenland kunnen.  Niki Volos zou interesse tonen. De verdediger testte recent bij Waasland-Beveren, maar kon daar onvoldoende overtuigen.

Urby Emanuelson kreeg geen nieuw contract bij AC Milan, maar staat nu dicht bij een transfer naar AS Roma. Hij is de derde aanwinst van de Romeinen deze week. Eerder haalde de ploeg van Nainggolan ook al Ashley Cole en Salih Ucan binnen.

Cercle Brugge is nog op zoek naar een verdediger. Chiro N'Toko zou daarvoor in beeld zijn. De 26-jarige Belg komt momenteel uit voor Eindhoven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties