Mourinho verwacht WK-Belgen op dertig juli in Chelsea

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Mourinho verwacht WK-Belgen op dertig juli in Chelsea
Foto: © Photonews

José Mourinho is klaar met zijn huiswerk. Of beter gezegd: dat beweert de Portugees zelf. Er moeten naar verluidt geen (inkomende) transfers meer worden verwacht op Stamford Bridge.

Chelsea was de voorbije weken heel actief op de transfermarkt. The Blues gooiden een slordige honderd miljoen euro over de balk, maar versterkten zich wel met onder anderen Cesc Fabregas, Diego Costa en Felipe Luis. José Mourinho is tevreden met het geleverde werk en heeft zin om aan de titelstrijd te beginnen.

"Ik kan zeggen dat de transfermarkt nu al gesloten is voor Chelsea", aldus the Special One in de Britse media. "Chelsea heeft het schitterend gedaan. We versterkten ons niet alleen met enkele toppers, maar deden dit ook in een recordtempo. Bovendien wil ik geen kern met enkel afgewerkte producten. Het is dan ook mijn bedoeling om enkele jongeren de kans te geven."

Versterkten ons met enkele toppers in recordtempo

En de Portugees kan ook bijna met zijn voltallige kern aan de slag. Op dertig juli worden ook de WK-gangers terug op het oefencomplex verwacht. Eden Hazard, Thibaut Courtois en Romelu Lukaku - al tekent laatstgenoemde wellicht eerstdaags voor Everton - hebben dus nog eventjes vakantie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties