Preud'homme vreest voor Refaelov: "Het is een Neymar-blessure"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 16 reacties
Preud'homme vreest voor Refaelov: "Het is een Neymar-blessure"
Foto: © Photonews

Lior Refaelov zal de Brugse Metten van dit jaar niet snel vergeten. De flankaanvaller moest nog voor de koffie naar de kant met een rugblessure. "Het is afwachten, maar we kregen al af te rekenen met een pak pech", was Michel Preud'homme na afloop niet bepaald optimistisch.

Cédric De Volder in Brugge

Lior Refaelov versierde dan wel een (gemiste) strafschop voor Club Brugge, maar zal zich de knie van Adbou Traoré nog een tijdje herinneren. De Israëliër greep meteen naar de onderrug en kwam na de verzorging zelfs niet meer op het veld.

"Het is een Neymar-blessure", verwees Michel Preud'homme na afloop naar de kwetsuur van het Braziliaanse godenkind. "Al moeten we nog afwachten hoe ernstig het precies is. Het lijkt maar een kniestootje, maar zoiets kan serieuze gevolgen hebben. En we kregen de voorbije weken al af te rekenen met een pak pech."

Verwacht niet dat Lestienne en Vadis zullen blijven

Al was er ook goed nieuws voor de Luikenaar. Maxime Lestienne en Laurens De Bock maakten na amper één training met de groep alweer minuten. "En ik verwacht dat ook Victor Vazquez maandag zal aansluiten. Of ik Club klaar acht voor de competitiestart? Wat kan ik er aan doen? Ik zit ook met nog een pak vraagtekens omtrent enkele vertrekkers. Ik wil duidelijkheid, maar verwacht niet dat Lestienne en Vadis Odjidja-Ofoe zullen blijven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties