Sprokkels: Varane wil 100 000 euro per week, Liverpool-aanwinst al geblesseerd

Jens Jacobs
| 1 reacties
Sprokkels: Varane wil 100 000 euro per week, Liverpool-aanwinst al geblesseerd
Foto: © SC

Het WK zit er op, de Belgische clubs beginnen stilaan op te bouwen naar het nieuwe seizoen en ook het buitenland zit niet stil. Wij gieten de kleinere nieuwsberichten voor jullie in een handig overzichtje.

Kleurenadvies van Peter Maes

Bij Lokeren speelt de doelman in fluo geel en de spelers doorgaans in het zwart, dat is geen toeval zo blijkt. “Fluo geel valt op en zwart maakt indruk op de tegenstanders”, heeft Peter Maes oog voor detail.

Braziliaanse bond heeft gebrek aan inspiratie

Dunga is de voornaamste kandidaat om Luiz Felipe Scolari op te volgen als bondscoach van Brazilië. De 50-jarige trainer was al bondscoach van de Seleçao tussen 2006 en 2010, maar werd na felle kritiek ontslagen.

Beckham krijgt “golden shower”

De Britse stervoetballer David Beckham is verkozen tot sportlegende door de kinderanimatiezender Nickelodeon. Bij de uitreiking in Los Angeles kreeg Becks een gouden smurrie over zich heen. De vooraf verwittigde legendarische nummer 7 kon er hartelijk om lachen.

Cristiano Ronaldo mocht eigenlijk niet geboren worden

Het heeft niet veel gescheeld of de Portugese doelpuntenmachine Cristiano Ronaldo was er nooit geweest. De moeder van CR7 deed er alles aan om een miskraam op te wekken. Dat valt te lezen in haar boek “Mae Coragem” (Moedige Moeder, nvdr.). Gelukkig voor de voetballiefhebbers was Ronaldo ook in de baarmoeder al een koppigaard. 

Club Brugge steekt doelman hart onder de riem

Het nieuws dat er een kwaadaardige tumor was vastgesteld bij Vladan Kujovic kwam hard aan in Brugge. Voor de wedstrijd tegen Bordeaux droegen spelers en staf een T-shirt met als opschrift: "Vladan, we vechten met je mee!".

Doelman Kroatië neemt afscheid

Stipe Pletikosa heeft in Brazilië zijn laatste wedstrijden voor Kroatië gespeeld. De doelman laat weten dat hij een punt zet achter zijn internationale carrière.

Liverpool-aanwinst al geblesseerd

Pech voor Liverpool. Aanwinst Emre Can blesseerde zich in de oefenwedstrijd tegen Preston North End.

Varane wil loonsverhoging

Raphaël Varane kan rekenen op belangstelling van Chelsea. De verdediger wil die interesse inzetten om een loonsverhoging af te dwingen. Hij mikt naar verluidt op een loon van 100 000 euro per week.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties