"Niet Denier, maar wel Jacob stelde Genkse ploeg op tegen Cercle"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 62 reacties
"Niet Denier, maar wel Jacob stelde Genkse ploeg op tegen Cercle"
Foto: © Photonews

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

KRC Genk is al een hele poos ziek en in afwachting van een nieuwe trainer is Pierre Denier de man die de ploeg opstelt. Of is dat een taak die technisch directeur Gunter Jacob voor zijn rekening neemt?

Sport/Voetbalmagazine meent te weten van wel. Na het ontslag van Emilio Ferrera riep Jacob de technische staf samen om de opstelling voor de eerstvolgende wedstrijd aan te kondigen. Op Marco Bizot na, verscheen er op de openingsspeeldag namelijk geen enkele van de door Jacob gerealiseerde transfers aan de aftrap.

Een doorn in het oog van de technisch directeur, die dan maar besloot om het heft in eigen handen te nemen. Trainer ad interim Pierre Denier gehoorzaamde zijn overste en dropte Christian Kabasele en Tornike Okriashvili meteen in de ploeg. Sergej Milinkovic-Savic en Hervé Kage fungeerden als invallers.

Wie, wie, wie?

Genk speurt inmiddels rustig verder naar een nieuwe trainer. Ronkende namen als Christoph Daum, Huub Stevens, Peter Maes en Frank Vercauteren circuleren in de wandelgangen van de Cristal Arena. Het is nog maar de vraag of zij ermee zullen instemmen als Jacob binnenkort de ploeg nog eens wil opstellen…

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties