Sprokkels: Valencia vindt vervanger voor Mathieu

Jens Jacobs
| 9 reacties
Sprokkels: Valencia vindt vervanger voor Mathieu
Foto: © photonews

Het WK is achter de kiezen en de Belgische voetbaljaargang is al op gang getrapt. Ook in het buitenland is er een pak nieuws te melden. Wij gieten de kleinere nieuwsberichten voor jullie in een handig overzicht.

Mustafi trekt naar Valencia

Valencia heeft een vervanger beet voor de naar Barcelona vertrokken Jérmy Mathieu. De club bevestigde dat Shkodran Mustafi oerkomt van Sampdoria.

Rihanna wil Engelse ploeg onder haar hoede nemen

Zien we Rihanna binnenkort terug in de buurt van een voetbalveld? Als het van de wereldberoemde zangeres afhangt wel. Ze droomt er alvast van om ooit eigenares te worden van een Engelse club. Rihanna - die een grote fan is van Liverpool -  begint kleinschalig en start met de opbouw van een voetbalschool in Barbados.

Droevig nieuws bij the Great Old

De oudste club van het land treurt bij het onverwachte overlijden van Simone Smits. De echtgenote van oud-voorzitter Eddy Wauters werd 78 jaar. Antwerp FC biedt de families Wauters en Smits, de vrienden en de kennissen, haar diepste gevoelens van medeleven aan in deze moeilijke tijd.

Webb scheidsrechter af

Howard Webb is niet langer scheidsrechter. Hij hangt na 25 jaar op topniveau te hebben geacteerd het fluitje aan de haak en krijgt een job als technisch directeur bij Professional Game Match Officials Limited.

Chelsea stalt jonkie in tweede klasse

Chelsea stalt de jonge Kenneth Omeruo een jaartje bij Middlesbrough, waar hij ook het tweede gedeelte van vorig seizoen al actief was.

HSV koopt verder in

Hamburger SV wil veel en veel beter doen dan het voorbije seizoen. Na de komst van Valon Behrami strikte HSV ook Nicolaï Müller. De 26-jarige winger komt over van FSV Mainz 05.

Batshuayi ziet opnieuw ploegmaat vertrekken

Souleymane Diawara trekt naar OGC Nice. De 35-jarige verlaat het Olympique Marseille van Michy Batshuayi en gaat zo in de Franse middenmoot aan de slag.

Suarez heeft geen bijtclausule

Bij Barcelona hebben ze bevestigd dat Suarez geen bijtclausule in zijn contract heeft staan. Zijn verontschuldigingen waren voldoende al houden ze er rekening mee dat de Uruguayaan ooit opnieuw zou kunnen toeslaan.

Bewusteloos? Van het veld.

Spelers die het bewustzijn verliezen moeten verplicht vervangen worden in Engeland. Op het WK wilden onder andere Pereira en Kramer door spelen na hun botsing, onverantwoord volgens deskundigen.

Rooney wordt wellicht kapitein

Wayne Rooney is de topkandidaat om de kapiteinsband te dragen bij Manchester United. In de succesvolle VS-campagne wierp hij zich op als een echte leider volgens van Gaal.

Knieproblemen fnuiken transferkansen Vidal

Manchester United was op weg om Arturo Vidal weg te plukken bij Juventus. Omdat hij sukkelt met de knie wil Man U liever wachten.

Proto opnieuw onder de lat

Silvio Proto staat vandaag opnieuw in doel. Hij zal meespelen met de U21 tegen Dender. Als hij zonder last kan spelen staat hij mogelijk zondag al onder de lat.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties