Houdt Mignolet de nul tegen Borussia?

Redactie
| 1 reacties
Houdt Mignolet de nul tegen Borussia?
Foto: © Photonews

Het wordt weer een gek weekend vol voetbal in België, maar ook in het buitenland. Je kan genieten van voetbal dankzij ons en UNIBET. Vanaf dit weekend ook terug van Frans en Nederlands voetbal, en een geweldige oefenpot met Simon Mignolet!

Gisteren kwamen onder meer Lille en Marseille al in actie in Frankrijk, vandaag kan je in Frankrijk genieten van Lyon (17u) en Monaco (21u). Starten deze twee topploegen het seizoen goed?

En in Nederland komen diverse topploegen meteen in actie: Feyenoord opent de dans al binnen een halfuurtje, daarna komen nog Ajax-Vitesse (14.30u) en PSV op bezoek in Tilburg (16.30u). 

Uitkijken wordt het misschien toch vooral naar een uniek topduel op vriendschappelijke basis tussen het Liverpool van Simon Mignolet en Borussia Dortmund. Kan de Belgische tweede doelman de nul houden tegen het Duitse topteam?

Deze wedstrijden en ook enkele andere matchen uit verschillende andere competities zijn live en GRATIS te volgen via UNIBET TV. Wij geven jullie de mogelijkheid om de wedstrijd te bekijken - mis hem dus zeker niet. Schrijf je hier in!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties