Sprokkels: Valencia heeft nieuwe eigenaar en Barcelona leent Deulofeu opnieuw uit

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 12 reacties
Sprokkels: Valencia heeft nieuwe eigenaar en Barcelona leent Deulofeu opnieuw uit
Foto: © Photonews

Het WK is al een tijdje achter de kiezen en de Belgische voetbaljaargang is ook al op gang getrapt. Ook in het buitenland is er een pak nieuws te melden. Wij gieten de kleinere nieuwsberichten voor jullie in een handig overzicht.

Deulofeu richting Sevilla

Barcelona leent Gerard Deloufeu één jaar uit aan FC Sevilla. De 20-jarige flankspeler speelde vorig seizoen al op uitleenbasis voor Everton.

Valencia heeft nieuwe eigenaar

Valencia is in handen van een nieuwe eigenaar. Peter Lim, een zakenman uit Singapore, nam de ploeg uit de appelsienenstad over.

Vier nieuwe leden voor Pro League

De Raad van Bestuur van de Pro League mag vier nieuwe gezichten  verwelkomen. Ook Vincent Mannaert (Club Brugge), Michel Louwagie (KAA Gent), Mehdi Bayat (Sporting Charleroi) en Thierry De Ridder zetelen er nu.

Luikse B-ploeg op Le Canonnier?

Guy Luzon zal op het veld van Royal Mouscron-Péruwelz wellicht opnieuw voor een (veredeld) B-elftal kiezen. “De kwalificatie voor de Champions League krijgt nu alle prioriteit”, liet de Irsaëliër duidelijk verstaan.

Exit Smolders?

Tim Smolders denkt aan zijn voetbalpensioen. De middenvelder is namelijk bezig aan zijn laatste contractjaar bij Cercle Brugge. “Ik ga er dan ook van uit dat dit mijn laatste seizoen zal zijn”, laat hij optekenen in Het Nieuwsblad.

Maradona in ziekenhuis

Diego Maradona is opgenomen in een ziekenhuis van Buenos Aires voor een routinecontrole. “Mijn vader is niet geïnterneerd. Die geruchten zijn uit de lucht gegrepen”, aldus zijn dochter.

Mevrouw Pelé nummer drie

Pelé gaat opnieuw in het huwelijksbootje treden. Zijn derde vrouw is 25 jaar jonger, zit in de zakenwereld en luistert naar de naam Marcia Cibele.

Verliest Anderlecht (wederom) toptalent?

Pietro Tomaselli is volgens Het Laatste Nieuws door zijn vader weggehaald bij RSC Anderlecht. Het 9-jarig spelertje staat te boek als een groot talent. Aanleiding was de beslissing van paars-wit om hem weg te houden van een internationaal toernooi. Ondertussen liep het talentje al stage bij Real Madrid.

Zwitserse aanvaller voor Hoffenheim

Steven Zuber gaat voor 1899 Hoffenheim voetballen. De club van Koen Casteels neemt de aanvaller over van CSKA Moskou. De Duitsers betalen een slordige 3,5 miljoen euro voor de Zwitser.

Vandalen halen secretariaat Hamme overhoop

VW Hamme heeft ongewenst bezoek gekregen. Een groepje vandalen kon binnendringen en haalde het secretariaat overhoop. Over een mogelijke buit is vooralsnog niets geweten.

Saints stellen tweede aanwinst van de dag voor

Southampton FC maakte eerder vandaag de komst van Shane Long bekend en gooit daar meteen een tweede speler bij. Florin Gardos verlaat Steaua Boekarest en tekende voor vier seizoenen bij de Engelse topklasser.

UEFA stelt Legia Warschau in ongelijk

De Beroepscommissie van de Europese voetbalbond heeft geoordeeld dat Legia Warschau – dat in de voorronde van de Champions League een geschorste speler opstelde tegen Celtic – naar de Europa League wordt verbannen. De Polen kunnen nog beroep aantekenen bij het TAS.

Hernandez kiest voor oliedollars

Pablo Hernandez verlaat Swansea City en gaat in Qatar voetballen. Al-Arabi is erin geslaagd om de 29-jarige middenvelder binnen te halen. Al zullen de aanwezige dollars ook wel geholpen hebben…

Jeugdproduct Genk kiest voor Turnhout

KV Turnhout heeft zich verzekerd van de diensten van Charle Ickmans. De 19-jarige verdediger genoot zijn opleiding bij KRC Genk en is volgende woensdag meteen speelgerechtigd.

Buffalo’s stellen record scherper

KAA Gent heeft een record gebroken. De blauwhemden verkochten tot op heden 13.729 abonnementen voor het seizoen 2014-2015. Dat zijn er twaalf meer dan het record van vorig seizoen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties