Messoudi in de wolken met Essevee: "Hier spelen we voor PO1, hé"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 41 reacties
Messoudi in de wolken met Essevee: "Hier spelen we voor PO1, hé"
Foto: © Photonews

Volg Zulte Waregem nu via WhatsApp!

Mohamed Messoudi heeft een nieuwe werkgever. De Antwerpenaar tekende een contract tot het einde van het seizoen aan de Gaverbeek. "Ik ben echt blij met deze kans. Het voelt goed als een coach zoals Francky Dury in je gelooft."

Door Cédric De Volder

Zulte Waregem verwelkomde gisteren Mohamed Messoudi. De 30-jarige middenvelder tekende een contract voor één seizoen - met optie op een bijkomende jaargang - aan de Gaverbeek. Hij was transfervrij nadat zijn contract bij Oud-Heverlee Leuven werd ontbonden. Bij Essevee moet hij de naar KAA Gent vertrokken Sven Kums doen vergeten.

"Ik ben heel gelukkig met deze kans", aldus Messoudi in een gesprek met Voetbalkrant.com. "Het voelt goed als een coach zoals Francky Dury in je gelooft. Dat is toch niet de eerste de beste, hé. Dit is dan ook niet niets: hier spelen we voor play-off 1, hé."

Er was een mooie aanbieding uit Turkije, maar geld speelt op dit moment geen rol

"Het eerste contact dateert van afgelopen zaterdag", gaat de voormalige speler van onder meer wijlen Germinal Beerschot, KV Kortrijk en KAA Gent verder. "En eigenlijk was de deal op zo'n 24 uur al beklonken. Ik had ook geen zin om moeilijk te doen. (lacht) Maar nogmaals: ik ben de club dankbaar voor de kans en wil hen zo snel mogelijk terugbetalen op het veld."

Er waren nochtans nog enkele opties voor Messoudi. De speler liet eerder al weten dat er enkele Nederlandse clubs op de loer lagen. "Maar daar kwam uiteindelijk geen enkel concreet voorstel uit. Al was er wel een mooie aanbieding uit Turkije. Ik had alleszins meer kunnen verdienen in het buitenland, maar dat speelt voor mij op dit moment geen rol."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties