Reactie Menzo: "Echt niet fijn om laatste te staan"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 7 reacties
Menzo: "Echt niet fijn om laatste te staan"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na een degelijke competitiestart verloor Lierse inmiddels al voor de derde keer op rij. De troepen van Stanley Menzo zijn hekkensluiter in de Jupiler Pro League en dat is natuurlijk niet naar de zin van de Nederlandse trainer.

Timothy Collard in Beveren

Lierse ging aardig van start tegen Waasland-Beveren, maar ondanks het balbezit keek het halverwege tegen een 2-0-achterstand aan. “Je mag nooit op achterstand komen als je een ploeg aan het wegspelen bent”, sakkert Menzo.

“We maakten het onszelf onmogelijk door twee kinderlijke goals weg te geven”, is de Nederlander hard voor zijn team. “Op een keer moeten we toch wel leren van onze fouten, hoor.”

Druk

Een derde opeenvolgende nederlaag en de derde keer op rij dat de Pallieters niet tot scoren komen. De drukt neemt logischerwijze toe bij Lierse. “Als je een wedstrijd verliezend afsluit, dan komt daar altijd druk bij kijken.”

“We spelen bij wijlen goed voetbal, maar dat is niets waard als je geen punten pakt. Het is allesbehalve fijn om laatste te staan. Dat is me eigenlijk nog nooit overkomen”, besluit een teleurgestelde Menzo.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties