Kompany: "Geen stabiliteit? Dan zou dit niet mogelijk zijn"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Kompany: "Geen stabiliteit? Dan zou dit niet mogelijk zijn"
Foto: Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Manchester City groeide de voorbije seizoenen uit tot een Europese topclub. Toch krijgen de blauwhemden nog steeds een pak verwijten naar de kop geslingerd. "Geen stabiliteit? Dan zou dit niet mogelijk zijn", geeft Vincent Kompany de criticasters lik op stuk.

Manchester City pakte vorig seizoen nog de Engelse landstitel en moest de voorbije jaren een kast kopen om de prijzen in op te stapelen. Op Europees vlak moeten Vincent Kompany en co nog potten breken, maar daar gelooft niet iedereen in. Grootste verwijt aan het adres van The Noisy Neighbours: geld zorgt dan wel voor succes op korte termijn, maar dat is geen lang leven beschoren.

"City investeert wel degelijk in de juiste zaken", geeft Vincent Kompany de criticasters lik op stuk in The Sunday Mirror. "We hebben hier helemaal niets om over te klagen. Neem nu onze verhuis naar het nieuwe oefencomplex: dat zal ook in de toekomst vruchten afwerpen, hé. Ik merk bovendien dat de club een steeds grotere rol in het dagelijkse leven in Manchester inneemt."

Er staat een ploeg van wereldklasse

Al beseft de Rode Duivel tegelijkertijd dat Manuel Pellegrini een enorm belangrijke rol speelt in het lichtblauwe verhaal. "De coach blijft altijd kalm. En dat is ook tijdens de voorbije mercato gebleken. Er staat een ploeg van wereldklasse en we wonnen de voorbije seizoenen al prijzen. Bovendien is er een duidelijke toekomstvisie. Dat zou toch allemaal niet mogelijk zijn als er geen stabiliteit is?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties