Sprokkels: enkel thuiswedstrijden voor Mbokani en De fauw op visite bij Real

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Sprokkels: enkel thuiswedstrijden voor Mbokani en De fauw op visite bij Real
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De transfermarkt is gesloten, de competities aller landen op gang getrapt. Ook vandaag worden we opnieuw bestookt met kleine nieuwtjes en leuke weetjes. Onze redactie goot alles in een handig overzicht.

Verbouwingen (onrechtstreeks) aan basis dood Kameroener

Albert Ebossé werd geraakt door een scherpe leisteen en is dus daardoor gestorven. Dat werd na onderzoek bekend gemaakt. Voor de duidelijkheid: er zijn verbouwingen aan de gang in de buurt van het stadion van JS Kabylie.

Platini sneert in de richting van Blatter

Sepp Blatter heeft een pak tegenstanders en daar komt nu nog eentje bij. “De reputatie van de FIFA is verschikkelijk”, aldus UEFA-baas Michel Platini.

Belgen goed aangekomen in India

Wim Raymaekers en Kristof Van Hout gaan voor  Delhi Dynamos FC voetballen. Beide landgenoten zijn alvast goed gearriveerd in India.

“Real en Gladbach hebben akkoord over Kramer”

Volgens de Spaanse media is de transfer van Christoph Kramer in kannen en kruiken. De Duitse middenvelder komt in januari naar Santiago Bernabeu. Real Madrid betaalt naar verluidt zo’n 25 miljoen euro aan Borussia Mönchengladbach.

Opmerkelijke transfer voor De fauw?

Davy De fauw werd gespot in Santiago Bernabeu. Al zal het wellicht niet zijn om een transfer naar De Koninklijke af te dwingen.

Opvallend: enkel thuiswedstrijden voor Dinamo Kiev

Dinamo Kiev zal de komende maanden enkel thuiswedstrijden spelen. De reden daarvoor is simpel: in Kiev is het veilig, terwijl andere delen van Oekraïne nog worden getekend door de oorlog.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties