De Sutter viert terugkeer in stijl: "Vier doelpunten in drie dagen! Niet slecht, hé!"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 8 reacties
De Sutter viert terugkeer in stijl: "Vier doelpunten in drie dagen! Niet slecht, hé!"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tom De Sutter heeft zijn terugkeer bij Club Brugge niet gemist. De aanvaller lag een tijdje in de lappenmand, maar viert zijn wederoptreden met vier doelpunten in drie dagen. Ook tegen Eendracht Aalst dropte hij er twee in het mandje.

Cédric De Volder in Brugge

"En dat is toch al een tijdje geleden", lacht Tom De Sutter. "Ik heb al eens vier doelpunten op één wedstrijd gescoord, maar dit (De Sutter scoorde afgelopen maandag twee doelpunten bij de blauw-zwarte beloften, nvdr.) is toch uniek. Het doet natuurlijk enorm veel deugd om op deze manier terug te komen."

De Sutter miste de volledige start van het nieuwe seizoen door een pubalgie. "Ik voel me fysiek heel goed. De voorbije weken verrichtte ik vooral loopwerk en dat wordt toch frustrerend. Op zo'n momenten denk je er ook niet aan dat je er zal voor worden beloond, hé. Al moet ik wel toegeven dat er nog vermoeidheid in de benen zit na die wedstrijd van maandag."

Lang geleden dat ik nog een lange bal kon trappen zonder pijn

"Het is eigenlijk lang geleden dat ik nog eens een lange bal kon trappen zonder pijn", besluit De Sutter. "Ik had al last sinds de start van vorig seizoen, maar ben tijdens de play-offs over de schreef gegaan. Ik ben blij om terug op het veld te staan. Al zoek ik nog naar dat balgevoel. Revalideren doe je alleen, hé. Het is wennen om opnieuw met anderen te spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties