Sprokkels: Invaller Bruno beslissend in topper

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 1 reacties
Sprokkels: Invaller Bruno beslissend in topper
Foto: © Photonews

Alle Europese competities zijn ondertussen afgetrapt, terwijl in elk land op de aardkloot een bal aan het rollen is. Gevolg: een pak kleine nieuwtjes. Onze redactie goot die sprokkeltjes dan ook in een handig overzicht.

Nummer 100 voor Iniesta

Andrés Iniesta speelt komende dinsdag zijn honderdste wedstrijd in de Champions League voor Barcelona. De Catalanen nemen het op tegen PSG.

Invaller Bruno beslissend

Massimo Bruno toonde zich als invaller vandaag belangrijk voor Red Bull Salzburg. In de topper tegen Rapid Wien opende hij in de slotfase de score. Zijn ploegmaat Alan maakte er iets later nog 0-2 van.

Ruime zege voor HJK

De komende tegenstander van Club Brugge in de Europa League staat soeverein aan de leiding in Finland. HJK won met zware 1-4 cijfers van rode lantaarn TPS. Het was echter minder makkelijk dan de uitslag doet vermoeden: pas in de slotfase kon de koploper afstand nemen van de hekkensluiter.

Metalist speelt gelijk

Lokeren neemt het donderdag in de Europa League op tegen Metalist Kharkov. De Oekraïners konden in de beker niet winnen op bezoek bij Hoverla. De heenmatch eindigde op een 2-2 gelijkspel.

Higuain en Mignolet binnenkort ploegmaats?

Liverpool heeft het moeilijk om de leegte die Luis Suarez achterliet op te vullen. Mario Balotelli werd al gehaald en mogelijk komt er in januari nog een spits vanuit de Serie A. Volgens Fichajes bereidend The Reds een bod voor op Gonzalo Higuain.

Tim Matthys kiest voor Degenkolb

Op deze zondag krijgt koning voetbal zware concurrentie van het WK Wielrennen. Hoewel onze landgenoten met negen aan de start komen om een gooi te doen naar een Belgische wereldtitel, supportert KV Mechelen-middenvelder Tim Matthys voor de Duitser John Degenkolb.

PSG blijft Eindhovenaar Wijnaldum charmeren

Paris Saint-Germain wilde tijdens de zomer al Georginio Wijnaldum naar de Franse hoofdstad halen, en lijkt van dat mislukte plan nog niet af te stappen. In januari worden opnieuw gesprekken aangeknoopt met de middenvelder. In tussentijd komen de Parijzenaars de international geregeld onder de loep nemen.

Southampton gaat door op zijn elan

Southampton werd in het tussenseizoen dan wel leeggeroofd. De troepen van Ronald Koeman pronken toch maar mooi op een tweede stek in de Premier League. Ook Toby Alderweireld is fier dat hij na zijn hamstringletsel helemaal terug is.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties