Preud'homme: "HJK verloor Europees dit seizoen nog niet in eigen stadion"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 22 reacties
Preud'homme: "HJK verloor Europees dit seizoen nog niet in eigen stadion"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Michel Preud'homme had gisterenavond redenen om te lachen. Club Brugge verspeelde geen extra krachten op het veld van HJK en ligt op schema voor Europese overwintering. "Hopelijk maken we er een goede week van door zondag te winnen van Standard", aldus de oefenmeester.

Club Brugge had gisteren geen moeite met Helsingin Jalkapalloklubi. Lior Refaelov, Tom De Sutter en Laurens De Bock zorgden voor de 0-3-eindstand. "En die Finnen verloren Europees nog niet in het eigen stadion", aldus Michel Preud'homme na afloop. "Ik ben dan ook tevreden met de overwinning. We hebben een goede wedstrijd gespeeld in moeilijke omstandigheden."

"Jammer genoeg lukt het in het Belgische kampioenschap niet elke keer", gaat de Luikenaar verder. "Maar ik weet waartoe mijn spelers in staat zijn. Als alles elke keer volgens plan verloopt winnen we. Maar dat lukt natuurlijk niet elke wedstrijd, hé."

Zondag komt Standard op bezoek op Olympia. "We kunnen er een goede week van maken door te winnen van Standard. Het is niet alleen een topper, maar ook een enorm belangrijke wedstrijd. We gaan dan ook vol voor de winst."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties