Origi: "Rodgers wou me er al van het begin bij"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
Origi: "Rodgers wou me er al van het begin bij"
Foto: © Photonews

Divock Origi, vrijdagavond normaal gezien in de basis bij de Rode Duivels, kwam voor de verzamelde pers terug op de uitspraken van Liverpool-coach Brendan Rodgers. De manager van The Reds vond het jammer dat Origi nog niet bij Liverpool speelde.

Sander De Graeve in Neerpede

"Het is altijd leuk als mensen complimenten geven en zich positief over je uitlaten", aldus Origi, die zoals steeds erg kalm en relaxed bleef. "Hij wou me er al van bij het begin bij, maar dat is spijtig genoeg niet geluk. Het was voor mijn algemeen belang dat ik nog een jaartje in Lille bleef."

De aanvaller leek een beetje op de tong te bijten. "Het was niet op mijn vraag dat ik bleef, maar Lille wou me zeker niet verkopen of laten gaan. Ik heb ook ambitie, het is niet dat ik niet naar Liverpool wou." Toch beseft hij dat een jaartje rijpen bij Lille ook niet de slechtste zaak van de wereld is. "Het is ook in mijn eigen voordeel dat ik nog bij Lille zit, er zijn twee kanten aan de zaak."

Krijg regelmatig een sms van Rodgers

Toch opmerkelijk en flatterend dat een coach die kan kiezen uit spelers als Sturridge, Sterling en Balotelli haast smeekt om Origi. "Het is natuurlijk leuk dat hij me erbij wil. Sterling is één van de grootste jonge talenten van de wereld. Balotelli is ook een hele grote en Sturridge scoorde enorm veel goals vorig seizoen. Op dat vlak hebben ze volgens mij niet veel problemen."

Dat The Reds hem blijven volgen en een plan hebben met Origi is duidelijk. "Of ik me speler van Liverpool voel? Ik voel me een speler die door Liverpool uitgeleend is. Ik krijg regelmatig een sms-je van de coach en ze volgen me. Ze bekijken mijn wedstrijden en er komen scouts kijken. Die geven me dan een beetje feedback. Liverpool weet ook dat ik in Rijsel een goeie trainer heb."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties