Wat maken Spanje, Zweden, Engeland & co klaar?

Wat maken Spanje, Zweden, Engeland & co klaar?
Foto: © photonews

Morgen gaan de Rode Duivels op zoek naar puntengewin tegen Andorra, maar ook vandaag staan er al een aantal leuke duels op het programma. Wij nemen je mee naar alle uithoeken van Europa.

Groep C: kan Slovakije ook Spanje verrassen?

In groep C gaan Slovakije en Spanje tegen elkaar strijden voor de leiding in de groep. Dat de Spanjaarden afrekenden met Macedonië op speeldag 1? Dat lijkt geen verrassing.

Maar dat de Slovaken wonnen van Oekraïne is dat misschien wel. En dus kunnen zij op zoek naar een nieuwe stunt tegen groepsfavoriet Spanje. Oekraïne van haar kant heeft geen enkel excuus meer: het moet gewoon winnen van Wit-Rusland om alle opties open te houden.

Groep E: Engeland op zoek naar tienklapper?

In groep E zou Engeland wel eens zin kunnen krijgen om er tegen San Marino een doelpuntenfestival van te maken. De zege in Zwitserland moet The Three Lions vertrouwen schenken.

Ook Estland en Litouwen gaan op zoek naar hun tweede zege in een onderling Baltisch duel, Zwitserland heeft tegen Slovenië weinig reden tot aarzelen.

Groep G: topper in Zweden

In Zweden gaat het thuisland op zoek naar een eerste driepunter tegen Rusland. Het is de absolute kraker van de avond, al kampt Zlatan Ibrahimovic met een hielblessure. Oostenrijk en Montenegro staan voor op zich haalbare uitwedstrijden in afwachting van de onderlinge clash van zondag.

Wie pakt uit met de grootste verrassing? Een overwinning van de Slovaken kan van je gratis bonus van 60 euro al 540 euro maken. En wat als Liechtenstein of San Marino kunnen stunten? Nog eens een veelvoud! Waag hier je kans!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties