"Ronaldo gaat nooit weg bij Real en kost een miljard euro"

Caroline Tonnelier
| 9 reacties
"Ronaldo gaat nooit weg bij Real en kost een miljard euro"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij Manchester United dromen ze van een terugkeer van Cristiano Ronaldo naar de ploeg waar hij zijn eerste grote successen kende. Volgens zijn makelaar zit dat er echter niet in.

In gesprek met de Spaanse sportkrant AS vertelt Mendes dat Ronaldo erg gelukkig is bij Real Madrid en dat hij er nooit meer zal vertrekken. "Hij zal alle records breken die er te breken zijn bij de Koninklijke en hij zal hier spelen tot zijn afscheid." Hij zegt ook dat er al lang geen contacten meer geweest zijn met andere clubs over een mogelijke transfer, omdat iedereen intussen weet dat de Portugees niet transfereerbaar is. Mocht er toch een ploeg bellen, dan is het prijskaartje duidelijk: "Het bedrag dat in zijn clausule staat: 1000 miljoen euro"

"Hij zal blijven verbeteren tot zijn veertigste"

Mendes voorspelt dat het beste van Ronaldo trouwens nog moet komen. "Hij wordt steeds beter en zal nog blijven verbeteren tot zijn veertigste. Wanneer hij stopt, zal het onmogelijk zijn dat iemand zijn records nog klopt. Hij is niet alleen de beste voetballer ooit, maar ook de beste atleet. In de volgende vijfhonderd jaar zal er niemand meer zijn zoals hij." Van een vergelijking met Di Stefano wil hij zelfs niet horen. Voor dit seizoen voorspelt hij dat hij zijn persoonlijk record zal verbeteren, als hij fit blijft.

Terwijl de voetbalkwaliteiten van Ronaldo buiten kijf staan, zijn de meningen over de mens Ronaldo veel meer verdeeld. Ook op dat vlak neemt Mendes het op voor zijn speler. "Hij is de eerste om mensen te helpen die het nodig hebben. Bovendien is hij erg nederig en een fantastische vader. Hij is de zoon die iedere moeder zou willen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties